Maak jij het verschil?

Werken bij

Vakmanschap, samenwerken en verantwoordelijkheid nemen. Dat is waar het bij De RuwBouw Groep om draait. We leveren integrale oplossingen voor de ruwbouw. We willen de slimste oplossingen voor onze klanten. Alle ruim 600 medewerkers dragen daaraan bij en zijn even belangrijk voor het succes. De mening en de betrokkenheid van medewerkers spelen een belangrijke rol in de ontwikkeling van De RuwBouw Groep. We geloven dat goede onderlinge samenwerking leidt tot praktische verbetervoorstellen en verrassende innovaties op allerlei terreinen.

Wij investeren graag gericht in de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. We geloven in ‘een leven lang leren’ en bieden daarvoor ruimte, faciliteiten en begeleiding. Wij kijken daarbij niet alleen naar vandaag, maar vooral ook naar de toekomst. De RuwBouw Groep wil blijven verbeteren. De eisen die aan onze producten en diensten worden gesteld, leiden steeds opnieuw tot aanpassingen en verbeteringen. Onze medewerkers spelen daarin een cruciale rol.

Wil jij deel uitmaken van het succes van De RuwBouw Groep? Kijk in onderstaand vacatureoverzicht of er een vacature is die aansluit bij jouw kennis, ervaring en competenties.

Vacatures en/of stageplekken

 

Specialist in kalkzandsteenoplossingen.

Een vloer voor iedere toepassing.

Bouwen met prefab beton.