Succesvolle deelname Building Holland.

Van 22 t/m 24 maart heeft in de Amsterdam RAI de beurs Building Holland plaatsgevonden. In 3 dagen zijn er ruim 9.000 bezoekers geweest uit de bouw- en vastgoedsector. Het was voor De RuwBouw Groep de eerste keer sinds de naamintroductie van 16 maart jl. om onder de nieuwe naam deel te nemen aan een beurs.

De missie van De RuwBouw Groep om een bijdrage te leveren aan een betere bouw was vertaald in de beursactie. Aan verschillende bezoekers is gevraagd of zij een steentje wilden bijdragen aan een betere bouw en alleen wanneer op de juiste manier werd samengewerkt, werd het eindresultaat behaald. Want de bouw verbeteren doe je samen.

Richard Klein (directeur Building Holland) heeft de aftrap gegeven door de eerste steen te leggen en uiteindelijk hebben 72 personen hun symbolische bijdrage geleverd. Door samen te werken is uiteindelijk het nieuwe logo van De RuwBouw Groep in het beurspaneel verschenen.

Tijdens de beurs zijn er ook diverse presentaties gehouden. Albert Gils (BIM manager) heeft een presentatie gegeven over BIM in relatie tot conceptueel bouwen en Bas Boom (manager marketing en innovatie) heeft de 3P duurzaamheidsstrategie van De RuwBouw Groep gepresenteerd.

De RuwBouw Groep kijkt terug op een succesvolle beurs en wil alle bezoekers op de stand bedanken voor hun komst.