Prefab bouwen met Heembeton wanden.

Heembeton wanden

Met de Heembeton prefab wanden van De RuwBouw Groep bieden wij u prefab betonnen gevels, wanden, topelementen en Alvon wanden.

Met dit brede assortiment kunt u de voordelen van prefab bouwen ten volste te benutten. Denk aan een korte bouwtijd, een constante en gecontroleerde kwaliteit en een schone bouwplaats. Daarnaast is er nauwelijks of geen afwerking aan de wanden nodig.

Alvon Wanden
Met de Alvon Wanden van De RuwBouw Groep kunt u sneller bouwen op een beperkte ruimte. Met name bij projecten waar een extra beroep wordt gedaan op de dragende wandconstructie en de tijdrovende bezigheid van bekistingen maken niet gewenst is, vormt de Alvon Wand een efficiënte ruwbouwoplossing.

Doorlooptijden verkorten door de vele opties en extra’s
Prefab biedt naast de verschillende uitvoeringen van elementen, ook de mogelijkheid tot het fabrieksmatig instorten/aanbrengen van voorzieningen. Zo kunnen de wandcontactdozen voor de E-installatie reeds voorzien worden van bedrading en in het geval van Pull&play zelfs met de stopcontacten. Een ander voorbeeld is het assembleren van afgelakte en beglaasde kozijnen.

DRBG Prefab casco.

Voor een kwalitatief hoogwaardige en snelle bouw, waarbij de risico’s tot een minimum beperkt blijven. Geschikt voor zowel ggb seriematige woningbouw als appartementengebouwen.

DRBG prefab casco.