Specialist in kalkzandsteen oplossingen.

Calduran kalkzandsteen

Het Calduran kalkzandsteen bouwsysteem van De RuwBouw Groep is een uiterst flexibel en economisch voordelig bouwsysteem, waarmee u eenvoudig voldoet aan de huidige strenge eisen die gelden op het gebied van geluidsisolatie en brandveiligheid. Wij leveren verschillende kalkzandsteen producten voor zowel handmatige of machinale verwerking. De bijbehorende producten, zoals (lijm)mortels, ankers en hulpgereedschappen, worden direct meegeleverd. Meer informatie vindt u in het Assortimentsoverzicht.

Naast de levering van de benodigde materialen kan De RuwBouw Groep ook de montage verzorgen. Van het verwerken van de kalkzandsteen producten tot de montage van het volledige ruwbouw casco inclusief Dycore betonvloeren.

 

De RuwBouw Groep, één integrale oplossing

Met prefab betonnen wanden en vloeren, kalkzandsteen en complete casco’s, kant-en-klaar en op maat, dragen we bij aan een gestroomlijnd bouwproces. Benieuwd naar ons totale assortiment?

Lees meer
DRBG kalkzandsteen casco.

Een kwalitatief hoogstaand kalkzandsteen casco zonder zorgen. Geschikt voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw, zoals kantoorgebouwen en bedrijfspanden. Meer informatie.

Niet gevonden wat u zocht?