Nul-op-de-meter

Met het Heembeton prefab casco bieden wij u een kwalitatief hoogwaardige en snelle bouw, waarbij de risico’s tot een minimum beperkt blijven. Wanneer u daarnaast op zoek bent naar energieneutrale, comfortabele woningen met lagere woonlasten en een gegarandeerde kwaliteit, kunnen wij u het BlueCasco® concept aanbieden.

BlueCasco® is een integraal concept voor energiezuinige woningen, ontwikkeld door drie marktleiders in de bouwkolom. Aan het Heembeton prefab casco worden door Kingspan Insulation en Kingspan Unidek hun meest innovatieve isolatie-oplossingen toegevoegd. Hierdoor ontstaat een energie- en kostenbesparend prefab-concept.

Wij begeleiden u bij het ontwerp van het casco en hebben de productie en montage in eigen hand, waardoor de kwaliteit van het casco gegarandeerd kan worden. Elke BlueCasco® woning wordt opgeleverd met handleiding en garantiecertificaat. Die garantie heeft betrekking op zowel kierdichting (qv;10;kar ≤ 0,4 dm3/s.m²), als op een volledig gesloten thermische schil. Dit wordt aangetoond door onder andere een blowerdoortest.

Drie varianten BlueCasco®
De combinatie van zeer hoogwaardige isolatie, een luchtdicht casco en slimme betonkernactivering maakt BlueCasco® tot de perfecte oplossing voor elke energieambitie. Naarmate die ambitie toeneemt, kan het pakket worden uitgebreid met meer thermische isolatie en duurzame installatiecomponenten, zoals PV-panelen en zonneboiler. Alle voorbereidende voorzieningen daarvoor worden aangebracht in de constructieve basis, zodat de systemen op de bouwplaats alleen nog maar hoeven worden aangesloten.

Met BlueCasco is eenvoudig een EPC-waarde van 0.4 behalen. Via additionele maatregelen is een EPC-waarde van 0.2 tot zelfs 0.0 gemakkelijk haalbaar.

Kenmerken van BlueCasco®

  • energiezuinig prefab casco
  • gegarandeerde kwaliteit
  • rijkdom aan comfort
  • 0 energieverbruik op de meter

Kijk voor meer informatie op www.bluecasco.nl