Thema’s

Wij leveren alle constructieve bouwelementen die nodig zijn voor een integrale en gestroomlijnde ruwbouwfase, van vloer-, wand- tot complete prefab cascosystemen. Maar we gaan verder dan dat, zie onderstaande thema’s:

Duurzaamheid
Wij werken aan duurzaamheid volgens de 3P filosofie. Deze 3P filosofie hanteren we om onze uitgangspunten bij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) verder te verduidelijken. De 3 P’s staan voor Proces, Product en Project. Op ieder vlak hebben wij initiatieven genomen om deze te verbeteren. Meer informatie.

Innovatie
Binnen De RuwBouw Groep is het optimaliseren van bestaande producten en het innoveren van nieuwe producten een continu proces. Onze productmanagers brengen uw behoefte in kaart om hier één op één met u het gesprek over aan te gaan. Meer informatie.

Luchtdicht bouwen
Een luchtdichte woning of gebouw zorgt voor een laag energiegebruik en meer woon- en/of werkcomfort. Luchtdichte aansluitingen maken een woning luchtdicht, dus daar waar producten elkaar raken. Dit is juist de kracht van De RuwBouw Groep, namelijk het samenstellen van producten tot een ruwbouwcasco. Wij hebben de kennis om u hierin te adviseren en te begeleiden tijdens de bouw. Meer informatie.

Nul-op-de-meter
Met het prefab casco van De RuwBouw Groep bieden wij u een kwalitatief hoogwaardige en snelle bouw, waarbij de risico’s tot een minimum beperkt blijven. Wanneer u daarnaast op zoek bent naar energieneutrale, comfortabele woningen met lagere woonlasten en een gegarandeerde kwaliteit, kunnen wij u het BlueCasco® concept aanbieden. Meer informatie.