Heembeton Kozijnassemblage

Kozijnen kunnen fabrieksmatig door ons op de geproduceerde elementen worden geassembleerd, dit geldt zowel voor houten als kunststof kozijnen. Een groot voordeel hiervan is het snel wind- en waterdicht hebben van uw ruwbouwcasco.

De kozijnen worden bevestigd door middel van klembeugels die aangrijpen in een sponning in de spouwlat; aan de onderzijde worden ondersteunende beugels geplaatst. Het voordeel van deze methode is dat de spouwlat zeer nauw aansluit op het binnenspouwblad, waardoor er minimale afwerking zoals kitten benodigd is. Tegelijk ontstaat er een hoge mate van luchtdichtheid, welke De RuwBouw Groep nog extra kan zekeren door luchtdicht kozijnband van Celdex® toe te passen ten opzichte van de standaard compriband.

wanden---kozijnassHet positioneren van de kozijnen vindt zeer nauwkeurig plaats en begint bij een maatvaste betonsparing, waardoor nastellen tot een minimum beperkt blijft.

Wij bieden een prefab oplossing, waardoor u efficiënter kunt bouwen. Het toegeleverde kozijn speelt hier vanzelfsprekend een belangrijke rol in, denk aan de maatvastheid en bescherming van het kozijn.