Keuzevrijheid bij plan Waterrijk te Hekelingen

Plan Waterrijk staat voor riant wonen in een groen en waterrijk gebied in de nabijheid van een veelvoud aan voorzieningen. De RuwBouw Groep levert Dycore vloeren en Calduran kalkzandsteen voor de 24 woningen van fase 2.

Het plan is ruim van opzet en alle woningen grenzen aan het water. Elke woning wordt op maat gemaakt. De toekomstige bewoner kan, onder begeleiding, zijn eigen woning ontwerpen. Na inventarisatie van de woonwensen van belangstellenden zijn deze vertaald in verschillende typen woningen, die met diverse uitbreidingen volledig naar eigen keuze aan te passen. Hierdoor is geen woning hetzelfde.

Door vooraf goed nagedacht te hebben over de mogelijke keuzes en wensen is het mogelijk om met de toepassing van Dycore ribbenvloeren voor de begane grond, Calduran kalkzandsteenelementen voor de dragende wanden en Dycore kanaalplaatvloeren voor de verdiepingen naast een hoog bouwtempo ook  keuzevrijheid te bieden.

Fase 2 is onderverdeeld in twee vrijstaande villa’s, tien twee-onder-één-kap villa’s en drie rijen van vier woningen. Het plan is ontwikkeld door Stevast Baas & Groen en de woningen worden gerealiseerd door Hazenberg Bouw B.V.