41 Woningen buitenplaats te Sleeuwijk.

In het Brabantse Sleeuwijk wordt in opdracht van Woonlinie plan Buitenplaats gerealiseerd. Door de bouw van de zorgappartementen en grondgebonden seniorenwoningen kunnen ouderen langer in Sleeuwijk blijven wonen.

Aan de Eikenlaan, in de nabijheid van het zojuist geopende nieuwe winkelcentrum “De Nieuwe S”, worden de woningen gerealiseerd. De bouw is in handen van Van Wijnen Harderwijk. Buitenplaats is een appartementencomplex aangevuld met grondgebonden woningen. Het plan omvat in totaal 24 zorgappartementen en 17 seniorenwoningen.

Wij leveren aan dit project Calduran kalkzandsteenelementen, Dycore ribbenvloeren voor de begane grond en breedplaatvloeren voor de verdiepingen. De binnenwanden zijn gemaakt van E67 elementen*. Deze worden toegepast als niet-dragende, lichte scheidingswand. Het project is geleverd inclusief Lateiservice®: wij verzorgen de berekening, tekening en bestelling van lateien in wanden van kalkzandsteen. Samen met de kalkzandsteenelementen verwerken we de lateien in de wanduitslagen en nemen ze op in de bestelprocedure.

Betrokken partijen
• Aannemer: Van Wijnen Harderwijk B.V.
• Architect: Groosman & Partners Rotterdam
• Opdrachtgever: Woonlinie
• Constructeur: Van Nunen B.V.

 

* De E67 elementen zijn in oktober 2016 uit het assortiment genomen.