Nieuwe Dycore vloer toegepast in pilotproject.

Een primeur. De eerste elementen van de Dycore Kant & Klaar vloer zijn succesvol toegepast in de praktijk. En dat maakt ons trots. In nauwe samenwerking met bouwer ABB zijn in het project “Ackerswoude De Brink 4” in Pijnacker twee eengezinswoningen voorzien van de Dycore Kant & Klaar vloer.

In deze geprefabriceerde verdiepingsvloer is het installatiewerk al in de fabriek aangebracht en wordt daarmee tapijtklaar geleverd op de bouwplaats. Hierdoor kan de aannemer snel, veilig en droog monteren. Met als resultaat een gegarandeerd hoge kwaliteit dankzij de hoge maatvastheid en de nauwkeurige verwerking op de bouwplaats.

Met de vooruitstrevende instelling van ABB en haar ketenpartners Bogro, Bonte en Viveen is ketenintegratie in de praktijk tot een succes gebracht!

Het project in Pijnacker is een eerste pilot. De vloer is beperkt leverbaar. Heeft u interesse? Vraag ernaar bij uw accountmanager.

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rond de Dycore Kant & Klaar vloer? Meld u dan aan voor de DRBG nieuwsbrief of volg ons op Linkedin.