Opschalen kanaalplaatproductie in Oosterhout vertraagd.

11-10-2016

In tegenstelling tot de berichtgeving van vorige week, moeten we helaas berichten dat de opschaling van de productie in Oosterhout minder voorspoedig verloopt dan verwacht. Afgelopen week “stonden alle seinen op groen” om de orders die we een aantal weken geleden verschoven gewoon uit te leveren en ons te richten op de opgelopen achterstand.

Echter zijn we bij de productie aangelopen tegen diverse afstemmingsvraagstukken van alle verschillende alternatieve productiemiddelen die we inzetten om de fabriek te kunnen laten produceren. De verwachting is dat we hier deze en komende week ook nog de hinder van ondervinden.

Dit leidt tot twee effecten. Enerzijds dat we helaas opnieuw een aantal van onze klanten moeten teleurstellen met de mededeling dat de vloeren nog weer later komen dan na de eerste verschuiving was gepland. Met deze partijen zullen we in de komende dagen persoonlijk contact hebben.
Verder is het effect dat we pas later kunnen beginnen met het inhalen van de opgelopen achterstand.

Wij beseffen dat dit zeer nadelig is voor veel van onze klanten, maar hopen desondanks op begrip voor deze situatie en we zullen zo intensief mogelijk blijven communiceren.

Wij hebben er alle vertrouwen in dat we de opschaling in Oosterhout alsnog op peil krijgen, zodat we weer toe kunnen werken naar een optimale bediening van de vraag van onze klant.