Kanaalplaatproductie Oosterhout deels weer op gang.

16-09-2016

Inzet van CRH collega bedrijven en concurrenten helpen om de effecten te beperken.

Na de brand in de kanaalplaatfabriek in Oosterhout op 12 augustus 2016, is hard gewerkt om de productie zo snel mogelijk weer op gang te brengen. Door nauwe samenwerking met CB Caron (CRH zusterbedrijf van De RuwBouw Groep), was het mogelijk om in week 34 de eerste vloeren alweer te produceren. Inmiddels draait de fabriek weer op ongeveer 40% van de geplande capaciteit.

Daarnaast krijgen we hulp van onze CRH zuster bedrijven in België. Ook uit die fabrieken zijn inmiddels de eerste vloeren geleverd op de bouwplaats. En dan mogen we ook rekenen op steun van onze concurrenten die capaciteit beschikbaar stellen om ons “uit de brand” te helpen.

Door verder opschaling van de fabriek in Oosterhout en de hulp van andere fabrieken, verwachten we binnenkort weer te beschikken over voldoende capaciteit om de gevraagde volumes uit te leveren.

Daarmee zit de grootste uitdaging in het inhalen van de opgelopen productieachterstand. Daarover zijn we ook continu in gesprek met onze klanten. Voor meer vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.