Flexibeler elektronica inbouwen met de K4 inbouwbehuizing.

Voor het eenvoudig inbouwen van verlichting (NV/HV/LED/spots), luidsprekers en transformatoren introduceren wij de multifunctionele K4 Spelsberg inbouwbehuizing in ons Dycore breedplaat assortiment. De afmetingen van deze inbouwbehuizing bieden nog meer flexibiliteit voor het verwerken van grote elektronische componenten in het plafond. Dankzij de demontabele groene afdichting voorziet uw installateur de inbouwdoos desgewenst in een vroeger stadium van bedrading.

De K4 inbouwbehuizing is universeel inzetbaar en is voorzien van 32 invoeringen voor buizen tot max. 42 mm. De sparing in de Fermacell® plaat is variabel tot max. 220 x 150mm². De behuizing van de K4 is verder volledig halogeenvrij, tot ca. 120 C° temperatuurbestendig en blijft ook bij -20 C° nog elastisch en slagvast. De K4 wordt tijdens productie ingestort in de Dycore breedplaatvloer. Hierdoor bespaart u tijd op de bouwplaats.

De inbouwdozen maken vanaf 1 februari a.s. onderdeel uit van ons assortiment en kunnen als optie worden ingestort.

Ook sneller en veiliger bouwen met minder arbeid? Meer praktische toepassingen en instortvoorzieningen voor de Dycore vloeren vindt u hier.