Dienstverlening rechtstreeks vanuit onze productmerken

Vanaf heden voeren wij onze gehele dienstverlening rechtstreeks vanuit onze productmerken: Calduran, Dycore en Heembeton. Op deze manier denken wij onze klanten optimaal te bedienen met specifieke productvragen en- wensen. Immers, doordat u rechtstreeks afneemt bij het betreffende productmerk zijn de lijnen korter. Zo weet u altijd waar u terecht kunt en vindt u de kennis daar waar u het verwacht.

De drie afzonderlijke productmerken/bedrijven hebben ieder een eigen managementteam, aangestuurd door een directeur. Bij Calduran is dit Mark Burger, Heembeton wordt geleid door Philip Winckel en Dycore neemt Patrick van der Hoeven ad interim onder zijn hoede, totdat wij de nieuwe directeur aan u kunnen voorstellen. Daarnaast blijft Patrick directeur van De RuwBouw Groep. Staffuncties die ten goede komen aan alle productmerken en van hieruit efficiënter uitgevoerd worden, krijgen een plek in De RuwBouw Groep.

Naar aanleiding van deze aanpassing van onze organisatie is in Element een interview opgenomen met Patrick, Mark en Philip. Hierin stellen zij zich aan u voor en geven antwoord op verschillende vragen: wat merkt de klant van de verandering, waar liggen de uitdagingen en welke richting wordt gevolgd? Lees het in ons relatiemagazine dat verschijnt in week 47.

Contactgegevens
Het contact met elk van de drie bedrijven verloopt rechtstreeks.


T (0) 341 464 000 T (0) 162 477 477 T (0) 591 551 763
W www.calduran.nl W www.dycore.nl W www.heembeton.nl
E info@calduran.nl E info@dycore.nl E info@heembeton.nl

Partner van toonaangevend merk CRH
De productmerken Calduran, Dycore en Heembeton maken onderdeel uit van wereldwijd opererend concern CRH, ons moederbedrijf. Als CRH zijn wij een grote speler op de Nederlandse markt. Het netwerk en de expertise die CRH ons biedt, vertalen wij naar de lokale markt. En dat laten we nu zien door per direct ‘A CRH Company’ toe te voegen aan de productmerklogo’s. Calduran, Dycore en Heembeton bieden constructieve oplossingen. Hierin kunnen wij leunen op de brede expertise en solide basis van CRH. En dat dragen we nu nog sterker uit.