Construsoft BIM Awards voor Palazzo Rimini

Project Palazzo Rimini fase 2 in Almere is gekozen door de jury van de BIM Awards als winnaar in de categorie commerciële projecten. Tekla-gebruikers konden in verschillende categorieën één of meerdere projecten inzenden, waarop het publiek vervolgens kon stemmen. Daarna volgde nog een beoordeling van de vakjury.

De jury : “Het ingezonden model is op het eerste oog misschien niet de meest voor de hand liggende, echter was de inzet van BIM doorslaggevend. De detaillering van de diverse materialen en de samenwerking tussen de disciplines was heel goed doorgevoerd. De jury denkt verder dat een herkenbaar project is voor veel bedrijven uit de Benelux. Hét voorbeeld dat een winnaar niet altijd een groot project hoeft te zijn.”

Het project is uitgevoerd met kozijnassemblage en montage door De RuwBouw Groep en is volledig in 3D uitgewerkt. Adviesbureau Brekelmans heeft in opdracht van De RuwBouw Groep de prefab betonwanden uitgewerkt.  De jarenlange samenwerking met Adviesbureau Brekelmans heeft bijgedragen aan het soepele verloop van het proces.

Lees meer en bekijk alle winnaars.

 

Bronvermelding beeldmateriaal: Adviesbureau Brekelmans.