Calduran Webviewer

Met ons assortiment leveren we maatwerk voor veel verschillende bouwprojecten. Wij werken constructief en kunnen veel werk bij u, als opdrachtgever, uit handen nemen. In de tekenkamer worden uw bouwtekeningen vertaald in wanduitslagen. Om tijdwinst te boeken in de voorbereiding hebben wij de Calduran Webviewer® ontwikkeld.

Geen installatie meer, geen bestanden meer kopiëren, altijd up-to-date
Met de Calduran Webviewer® is het mogelijk om wanduitslagen tussen uw werkvoorbereiding en ons projectbureau digitaal uit te wisselen.

Door te werken via internet kunnen wanduitslagen overal gecontroleerd worden, ook zonder speciale software te installeren. De webviewer is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Het is eenvoudig om correcties door te voeren. Via een mail met een directe link informeren we gebruikers dat wijzigingen ook daadwerkelijk zijn verwerkt. Doordat wijzigingen automatisch worden opgeslagen is onduidelijkheid over de laatste versie uitgesloten.

Viewer1Viewer2

 

 

 

 

 

Op het beeldscherm ziet u alle benodigde gegevens zoals plattegronden en wanduitslagen. Wijzigingen en opmerkingen worden in een notitiescherm opgeslagen. Het projectbureau verwerkt de opmerkingen en zet de tekeningen, gereed voor een laatste controle, door. Na akkoordverklaring van de werkvoorbereiding zijn de tekeningen gereed voor productie. Met de Calduran Webviewer® kunt u kalkzandsteenwanden driedimensionaal bekijken. Deze manier van werken geeft u een beter inzicht in het project en verkleint de kans op foute wandaansluitingen. Dit komt de kwaliteit van het eindresultaat ten goede. De Calduran Webviewer® sluit aan bij digitale ontwikkelingen.

Voordelen

  • Tijdwinst gedurende het teken- en controleproces
  • Beter inzicht in het project door driedimensionale bezichtiging
  • Meer controletijd, met als gevolg een hogere kwaliteit van het eindresultaat
  • Kortere voorbereidingstijd

Uiteraard is de website goed beveiligd. Na uw registratie krijgt u met uw e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord toegang tot uw wanduitslagen.

Bekijk ook eens onze demo
Wij hebben een demo ontwikkeld, waarin u rondleiding krijgt door onze webviewer.

Geïnteresseerd?
Neem voor technische of inhoudelijke vragen over Calduran WebViewer® contact op met het Projectbureau (tel. 0592 430 438, e-mail viewer@calduran.nl). U kunt zich ook direct aanmelden bij de Webviewer portal.