Samenwerking in de keten

Revit bibliotheek

Calduran, Dycore en Heembeton hebben een Revit bibliotheek ontwikkeld, waarin een groot aantal wand- en vloertypes, instortvoorzieningen voor E-installaties en inkassingen voor W-installaties zijn opgenomen. Voor Revit 2017, 2018 en 2019 zijn aparte versies beschikbaar. Deze bibliotheek is te downloaden en is op eenvoudige manier te installeren. Om u in de toekomst te kunnen informeren over updates vragen wij om uw naam, bedrijfsnaam en e-mailadres.

Met deze bibliotheek kunnen we een goede bijdrage leveren aan het modelleren van een zo optimaal mogelijk 3D model, waarmee het BIM proces kan worden ondersteund. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen. Uw contactpersoon met betrekking tot de Revit bibliotheek is Henk Hulshof, te bereiken via h.hulshof@drbg.nl.

Voorbeeldmodel
Als aanvulling op onze Revit bibliotheek is er een model beschikbaar, waarin u kunt zien hoe de onderdelen van Calduran, Dycore en Heembeton in een model kunnen worden verwerkt. Dit model is beschikbaar in zowel een RVT bestand als IFC bestand. Download het voorbeeldmodel.

Meer informatie is daarnaast nog te vinden bij downloads onder het kopje BIM.