Samenwerking in de keten

Revit bibliotheek

De RuwBouw Groep heeft een Revit bibliotheek ontwikkeld, waarin een groot aantal wand- en vloertypes, instortvoorzieningen voor E-installaties en inkassingen voor W-installaties zijn opgenomen. Voor Revit 2016, 2017 en 2018 zijn aparte versies beschikbaar. Deze bibliotheek is te downloaden en is op eenvoudige manier te installeren. Wij vragen u wel uw naam, bedrijfsnaam en e-mailadres in te vullen, zodat wij u in de toekomst kunnen informeren over eventuele updates.

Met deze bibliotheek kunnen we een goede bijdrage leveren aan het modelleren van een zo optimaal mogelijk 3D model, waarmee het BIM proces kan worden ondersteund. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met De RuwBouw Groep. Uw contactpersoon met betrekking tot de Revit bibliotheek is Henk Hulshof, te bereiken via h.hulshof@drbg.nl.

Voorbeeldmodel
Als aanvulling op de DRBG Revit bibliotheek is er een model beschikbaar, waarin u kunt zien hoe de DRBG onderdelen in een model kunnen worden verwerkt. Dit model is beschikbaar in zowel een RTV bestand als IFC bestand. Download het voorbeeldmodel.

Meer informatie is daarnaast nog te vinden bij downloads onder het kopje DRBG – BIM.