Voor een complete besteksomschrijving.

Bestekservice

U kunt bij het maken van een bestek zeer veel tijd besparen. Via onze unieke bestekservice voor al onze producten heeft u binnen enkele minuten een complete bestekomschrijving inclusief algemene teksten.

Via een productenselector kan eenvoudig het product gekozen worden, waarvan een bestektekst gemaakt dient te worden. Met een selectiescherm kunnen alle varianten en opties binnen de verschillende producten worden geselecteerd, zoals de vloerdikte, brandwerendheid, Rc-waarde, druklaag, in te storten voorzieningen, etc. Wanneer bijvoorbeeld de optie ‘druklaag’ bij de kanaalplaatvloer wordt geselecteerd, genereert de bestekservice automatisch de bijbehorende posten betonmortel en wapening. De minimaal benodigde kwaliteit en standaardwaarden worden hier dan ook aangegeven.

Naast de bestekomschrijving van het product zelf, kunnen ook de bijbehorende algemene teksten worden aangemaakt. Hierin worden algemene zaken geregeld, zoals de plaats van de stortnaden en algemene informatieuitwisseling. De bestekteksten kunnen op diverse manier worden opgeslagen en gebruikt.

Deze unieke service is voor al onze merken beschikbaar. Klik op een van onderstaande links naar keuze.

Link naar Calduran kalkzandsteen bestekservice

Link naar Dycore vloeren bestekservice

Link naar Heembeton wanden bestekservice